Nanoplastia, keratin & hårbotox

Nanoplastia, keratin & hårbotox

Jag erbjuder hjälp med poröst, tråkigt och sprött hår. Här försöker jag att reda ut begreppen och som du ser kan All Moods Hair erbjuda både produkter och behandling av poröst, tråkigt samt sprött hår.

Grunden i ditt hår är protein (keratin), vilket utgör 80–85 % av den totala massan, dessutom innehåller håret fukt, lipider (fett) samt pigment (melanin). Gradvis tvättas dock dessa substanser ut ur hårets struktur på grund av

  • miljön (luftföroreningar, föroreningar i kranvattnet, UV strålningar, klimatförändringar),
  • mekaniska skador (frekventa tvättar, värmebehandlingar, plattänger av låg kvalité
  • kemiska skador (toningar, färgning, avfärgning, permanent).

Det här leder till att håret blir poröst, tråkigt samt sprött och kräver vård.

Vill du prova något nytt? Det kommer en tid när du upptäcker att långt hår kanske inte passar längre. Allt beror givetvis på vilken typ av ansikte du har. På All Moods Hair kan jag hjälpa dig att hitta den frisyr som passar dig.

Boka tid
All Moods Hair har produkter för alla hårtyper

Nanoplastia

Nanoplastia är den starkaste formeln för att uppnå hårrätning. Den är designad för maximal hårrätning av mycket lockigt och krusigt hår.

Kompositionen är berikad med vegetabiliska proteiner som stärker håret, innehåller aminosyror och biotin, och som ger näring åt håret under rätningsprocessen samt tränger in i hårets kortikala skikt. Därför blir hårets struktur starkt. Det eliminerar fluffighet samtidigt som volymen bevaras och gör att håret blir jämnt som en spegel och får glans.

Keratin

Med åldern och med kemiska behandlingar förlorar det protein vilket gör håret torrt, skadat och krusigt. Keratinbehandling är en utjämnande behandling som kan fylla porositeten i ditt hår och ge håret det protein som saknas.

Keratin skapades för håruträtning av hår för alla etniciteter. Formulan innehåller fruktjuicer som låter det integreras i hårstrukturen. Den smarta formulan fyller och stärker skadat hår och rätar även ut de starkaste av lockar.

Genom att reparera det yttre lagret av hårfibern hjälper keratinet till att ge näring, jämna ut, skydda, stärka och mjuka upp håret. En keratinbehandling minskar hårets torktid med 50-70%

Hårbotox

En botoxbehandling syftar till att förbättra och återuppliva håret. Som en del av de aktiva ingredienserna i behandlingen finns vitaminer och mineraler i kombination med växtextrakt, aminosyror och kollagen.

Alla produkter i Botox serien är utvecklade genom användning av den exklusiva DDA teknologin, som tillåter att på ett effektivt sätt återställa håret.

En botoxbehandling ger ditt hår spegelglans och släthet.


 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.